Over Werkweek NL

Een leuke, leerzame en verbindende werkweek in Nederland.

Bent u ook volop bezig met de plannen voor het schooljaar 2020-2021? Wij kunnen ons voorstellen dat het organiseren van werkweken, introductiedagen en kampen een hele uitdaging is, zeker nu.
Daarom laten we u graag kennismaken met ons nieuwste aanbod.

Wij organiseren  een unieke werkweek voor iedereen. Het is toegankelijk voor leerlingen met een kleine portemonnee en geeft veel flexibiliteit voor een activiteitenprogramma op maat. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!

Actief, educatief en gegarandeerd gezellig
Een succesvolle werkweek bestaat uit de juiste mix van leren en lol maken. We bieden thema’s aan zoals Sport en Bewegen, Burgerschap, Gezonde School, Verkeer en Veiligheid en Duurzaamheid. Binnen deze thema’s zorgen we voor leerzame en verbindende activiteiten. 

De flexibiliteit in eigen land is groot, de keuze uitgebreid. We stellen een passend programma samen, met of zonder overnachten en altijd volledig verzorgd. Overnachten kan op school maar ook in een scoutinggebouw, groepsaccommodatie of op de camping. Ziet u het al voor zich? Een centrale tent, tientallen kleine tentjes, knapperend kampvuur, lekkere muziek, een belevenis waar nog lang over nagepraat wordt…

Nieuwsgierig? Wij staan voor u klaar!

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee. U kunt ons bereiken via 030-227 14 38 of info@manderstravel.nl.


Hoe gaaf zou het zijn als de mooiste herinneringen aan de middelbareschooltijd juist rondom school zijn gemaakt?